Søk i bloggen

fredag 18. juni 2010

Austin, Texas


Fotball i parken med Austin sentrum i bakgrunnen


Nå er vi nettopp kommet frem til hovedstaden i Texas, Austin. Også her er det fryktelig varmt, så det hjelper godt at motellet vårt her har basseng! Her er det også et bedre internett, så i løpet av de to dagene vi bor her skal jeg nok få lastet opp litt bilder fra de ulike stedene vi har vært.

Med 38-40 grader i luften og stekende sol var det godt med et basseng!

På vei til sentrum for å spise, Colorado river i bakgrunnen

Morgenen etter vi kom frem hit spilte Danmark mot Kamerun i VM, så vi satte oss på restauranten rett over gaten for motellet og spiste frokost mens vi så kampen. Var en kamp me høyt tempo, og en bra start på dagen!

Resten av dagen gikk til fotball og bading(nedkjøling).

Etter et par uker med burger eller pizza nesten hver eneste dag fikk vi lyst på noe annet denne kvelden, og fant en italiensk restaurant. Maten var veldig bra, og da vi nesten var ferdig kom kokken ut for å høre hvordan det smakte. Etter litt frem og tilbake viste det seg at han snakket svensk og at han var eieren av plassen. Faren hans hadde også en restaurant i New York med samme navn som denne her i Austin, så når vi kom til New York måtte vi ringe faren hans og bestille bord, så skulle de fikse noe godt til oss. Kan bli spennende å se!

Austin var en fin by, men fryktelig varm. Etter to netter satte vi kursen videre mot New Orleans

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar